Soeteman Makelaars
  • Al ruim 30 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat

Reviews

9.4 op basis van 217 reviews

Als makelaar is het ons doel om kopers en verkopers met elkaar te verbinden. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak en wij zijn graag écht betrokken bij jouw situatie. Zo realiseren we keer op keer succesverhalen en staan we bekend om onze hoge klanttevredenheid. Lees hieronder een aantal referenties van onze tevreden klanten.

Gratis waardebepaling
Pagina: 1 / 22
Gesorteerd op: Datum (aflopend)

9.7

ingrid heijmans

Geplaatst op: 7 juni 2024

Positieve punten

Susanne is punctueel, betrouwbaar super pro-actief! Echt een fijne vrouw om mee te schakelen. Dankzij Susanne konden wij heel snel schakelen voor de aankoop van een nieuw huis.

Verbeterpunten

-

9.0

Frank van Grunsven

Geplaatst op: 6 juni 2024

"de Génestetlaan 47"

Positieve punten

Van begin tot eind een prettig en persoonlijk contact gehad met het team van Soeteman Makelaardij.

Verbeterpunten

-

9.5

Frank van Grunsven

Geplaatst op: 6 juni 2024

Positieve punten

Van begin tot het eind een prettig en persoonlijk contact gehad ! Het team van Soeteman makelaardij is zeer deskundig en was zeer betrokken met het verloop van het verkoopproces.

Verbeterpunten

-

8.3

Bert Roodbeen

Geplaatst op: 30 mei 2024

"Prins Willem Alexanderstraat 1"

Positieve punten

goed tot zeer goed, goed bereikbaar en reageert snel op vragen> ben dan ook tevreden met het makelaarskantoor Soeteman.

Verbeterpunten

-

10.0

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 28 mei 2024

"Pastoor van der Marckstraat 48"

Positieve punten

Na een prettig intake gesprek, gevolgd door een duidelijk plan van aanpak, hebben we gekozen voor dit kantoor. In de aanloop naar de verkoop toe was er steeds heldere en duidelijke communicatie. Zowel Hans als Susanne hebben ons prettig begeleidt in het hele verkooptraject en bij een volgende verkoop in die regio, zouden we zeker weer voor dit kantoor kiezen!

Verbeterpunten

-

9.7

Marjolein Loppies

Geplaatst op: 28 mei 2024

Positieve punten

Deze beoordeling is zowel voor Hans als Susanne. Na een prettig intake gesprek en een duidelijk plan van aanpak, hebben we gekozen voor dit kantoor. In de aanloop naar de verkoop toe was er steeds heldere en duidelijke communicatie. Zowel Hans als Susanne hebben ons prettig begeleidt in het hele verkooptraject en bij een volgende verkoop in die regio, zouden we zeker weer voor dit kantoor kiezen!

Verbeterpunten

-

10.0

Lucia Debidien

Geplaatst op: 21 mei 2024

Positieve punten

Geweldig!!! Bob en team hartelijk dank voor jullie hard werken, acties, vertrouwen en prettige samenwerking. Huis binnen no time verkocht. Jullie zijn echt een aanrader. Hartelijk dank😁

Verbeterpunten

-

10.0

floyd schoenaker

Geplaatst op: 30 april 2024

"Jan van Galenstraat 34"

Positieve punten

Perfect. Volledig ontzorgt. Ook op kantoor van Soeteman erg behulpzaam👍 bedankt Bob en team. Wij kunnen Soeteman aan iedereen aanraden

Verbeterpunten

-

9.3

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 2 april 2024

"Tolhuis 7314"

Positieve punten

Alles ging "gesmeerd". Goede voorlichting. Professionele begeleiding. Altijd bereikbaar door office personeel.

Verbeterpunten

-

9.2

Hans Braam

Geplaatst op: 2 april 2024

Positieve punten

Na 2 huizen gekocht en verkocht te hebben m.b.v. een makelaar, kan ik wel stellen dat ik de nodige ervaring heb opgedaan met deze beroepsgroep. Toen ik de taak kreeg het huis van mijn stiefmoeder te verkopen heb ik wijzer geworden (en na de nodige research) op één dag 3 makelaars uitgenodigd. De les die ik geleerd heb is deze: kies niet de makelaar waar je de beste klik mee hebt (of die met een lage courtage), maar de makelaar die de beste klik heeft met het huis. Bijvoorbeeld op mijn vraag die dag, of het nog mooie parket op alle verdiepingen "in de strijd geworpen zou kunnen worden", kreeg ik het standaardantwoord dat de verwende generatie van nu dat meteen eruit zou breken. Nog één makelaar te gaan, ik had er geen zin meer in. Toen kwam Bob binnen. Zonder dat ik ook maar wat had gevraagd gaf hij aan dat na het schuren en wit beitsen van het prachtige parket dit zeker de marktwaarde zou verhogen. En zo ging het enthousiast maar door met allerlei creatieve en nuttige suggesties (in dit geval ontruim het hele huis: oogt leeg veel moderner en minder donker). Hij bleek ook te kunnen luisteren (!) en is zeer bekwaam. Als enige makelaar wilde hij na afloop óók nog de garages zien. En dat Bob Jacobs een verdomd fijne vent is doet er niet toe in het kader van deze beoordeling. Wat voor Bob opgaat bleek voor het hele kantoor Soeteman te gelden (Susanne nog bedankt voor alle fijne puntjes op de i). Het huis en de 5 garages hebben Funda nooit gezien. Binnen een mum van tijd was alles, zonder welke onderhandeling dan ook, door het sterke netwerk en de skills van kantoor Soeteman verkocht tegen de ambitieuze vraagprijs die ik als lokkertje had bepaald in het “vóór-Funda-traject”. Bob en kantoor chapeau, er is in Nijmegen en omstreken maar één koning en dat is makelaardij Soeteman!

Verbeterpunten

-

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Soeteman Makelaars helpt jou graag bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. In de huidige overspannen woningmarkt is het nu belangrijker dan ooit om een ervaren makelaar in te schakelen. Door alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd, helpen we om jouw droomhuis te vinden en om tot een goede overeenkomsten te komen. Als makelaar maken we duurzame verbindingen op basis van vertrouwen. Zo brengen wij koper en verkoper bij elkaar. Vastberaden, gericht op het optimale resultaat én met de wil om mensen te helpen voorop!

meer informatie

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Je kunt je huis maar één keer goed verkopen. NVM-verkoopmakelaars Hans en Bob zijn een slimme keuze! Zij zijn jouw steun en toeverlaat in deze intensieve periode. Door slim te onderhandelen en met open en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat jij weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen. Precies zoals jij dat wilt! En het belangrijkste? Die goede prijs natuurlijk. Maar we zorgen óók voor een vlotte afhandeling.

meer informatie