Soeteman Makelaars
  • Al ruim 30 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat

Reviews

9.4 op basis van 211 reviews

Als makelaar is het ons doel om kopers en verkopers met elkaar te verbinden. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke aanpak en wij zijn graag écht betrokken bij jouw situatie. Zo realiseren we keer op keer succesverhalen en staan we bekend om onze hoge klanttevredenheid. Lees hieronder een aantal referenties van onze tevreden klanten.

Gratis waardebepaling
Pagina: 1 / 22
Gesorteerd op: Datum (aflopend)

10.0

Lucia Debidien

Geplaatst op: 21 mei 2024

Positieve punten

Geweldig!!! Bob en team hartelijk dank voor jullie hard werken, acties, vertrouwen en prettige samenwerking. Huis binnen no time verkocht. Jullie zijn echt een aanrader. Hartelijk dank😁

Verbeterpunten

-

10.0

floyd schoenaker

Geplaatst op: 30 april 2024

"Jan van Galenstraat 34"

Positieve punten

Perfect. Volledig ontzorgt. Ook op kantoor van Soeteman erg behulpzaam👍 bedankt Bob en team. Wij kunnen Soeteman aan iedereen aanraden

Verbeterpunten

-

9.3

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 2 april 2024

"Tolhuis 7314"

Positieve punten

Alles ging "gesmeerd". Goede voorlichting. Professionele begeleiding. Altijd bereikbaar door office personeel.

Verbeterpunten

-

9.2

Hans Braam

Geplaatst op: 2 april 2024

Positieve punten

Na 2 huizen gekocht en verkocht te hebben m.b.v. een makelaar, kan ik wel stellen dat ik de nodige ervaring heb opgedaan met deze beroepsgroep. Toen ik de taak kreeg het huis van mijn stiefmoeder te verkopen heb ik wijzer geworden (en na de nodige research) op één dag 3 makelaars uitgenodigd. De les die ik geleerd heb is deze: kies niet de makelaar waar je de beste klik mee hebt (of die met een lage courtage), maar de makelaar die de beste klik heeft met het huis. Bijvoorbeeld op mijn vraag die dag, of het nog mooie parket op alle verdiepingen "in de strijd geworpen zou kunnen worden", kreeg ik het standaardantwoord dat de verwende generatie van nu dat meteen eruit zou breken. Nog één makelaar te gaan, ik had er geen zin meer in. Toen kwam Bob binnen. Zonder dat ik ook maar wat had gevraagd gaf hij aan dat na het schuren en wit beitsen van het prachtige parket dit zeker de marktwaarde zou verhogen. En zo ging het enthousiast maar door met allerlei creatieve en nuttige suggesties (in dit geval ontruim het hele huis: oogt leeg veel moderner en minder donker). Hij bleek ook te kunnen luisteren (!) en is zeer bekwaam. Als enige makelaar wilde hij na afloop óók nog de garages zien. En dat Bob Jacobs een verdomd fijne vent is doet er niet toe in het kader van deze beoordeling. Wat voor Bob opgaat bleek voor het hele kantoor Soeteman te gelden (Susanne nog bedankt voor alle fijne puntjes op de i). Het huis en de 5 garages hebben Funda nooit gezien. Binnen een mum van tijd was alles, zonder welke onderhandeling dan ook, door het sterke netwerk en de skills van kantoor Soeteman verkocht tegen de ambitieuze vraagprijs die ik als lokkertje had bepaald in het “vóór-Funda-traject”. Bob en kantoor chapeau, er is in Nijmegen en omstreken maar één koning en dat is makelaardij Soeteman!

Verbeterpunten

-

8.0

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 31 maart 2024

"Zonstraat 41"

Positieve punten

Dit makelaarskantoor is mij door een kennis aangeraden, deze had een goede ervaring. Blijkt na doorgeven van de gegevens dat dit kantoor mij ook had begeleid bij de aankoop van mijn woning. Dus was de keuze snel gemaakt. Mijn makelaar van de koop is ook degene die deze heeft verkocht.

Verbeterpunten

-

10.0

Kevin de Zwaan

Geplaatst op: 23 maart 2024

"Tolhuis 6745"

Positieve punten

Ik vind Soeteman Makelaars zeer professioneel, met toch een persoonlijke aanpak. Geregeld even in de avonduren kunnen bijpraten en reageerde dan ook op mijn berichten, die flexibiliteit wanneer het voor ze kon hielp mij enorm. Ze wisten mij te ontzorgen bij de verkoop en durfde ook eerlijk aan te geven als ideeen van mij hieraan niet zouden bijdragen. Het enige waar wat verwarring over ontstond is wanneer ik een sleutel ter leen zou afgeven voor de bezichtigingen, maar na verdere contact is dat goed gekomen.

Verbeterpunten

-

10.0

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 14 maart 2024

"Graadt van Roggenstraat 47"

Positieve punten

Vlot, attent, vriendelijk, adequaat en bovenal deskundig ! Ben blij met hen in zee te zijn gegaan !

Verbeterpunten

-

10.0

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 13 maart 2024

"Topaasstraat 155"

Positieve punten

Contact verliep goed! Duidelijk met communiceren en goed gebruik gemaakt van MOVE. Onderneemt direct actie met bezichtigingen en papierwerk. TOP!

Verbeterpunten

-

10.0

Bas ten Thije

Geplaatst op: 12 maart 2024

"Nieuwe Marktstraat 38"

Positieve punten

Bob heeft mij geweldig begeleid met de verkoop van het huis. Heeft kennis van zaken en kent de markt goed. Weet goed uit te onderhandelen.

Verbeterpunten

-

9.8

Een funda gebruiker

Geplaatst op: 12 maart 2024

"Koolemans Beynenstraat 10"

Positieve punten

Bob en Susanne hebben ons enorm goed geholpen. Soeteman Makelaars is zeer goed bereikbaar en communicatief, denkt (en leeft) mee, adviseert over biedingsstrategie. Ondanks de inherente stress van een huis kopen, was dit een zeer prettige aankoopervaring.

Verbeterpunten

-

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Soeteman Makelaars helpt jou graag bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. In de huidige overspannen woningmarkt is het nu belangrijker dan ooit om een ervaren makelaar in te schakelen. Door alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd, helpen we om jouw droomhuis te vinden en om tot een goede overeenkomsten te komen. Als makelaar maken we duurzame verbindingen op basis van vertrouwen. Zo brengen wij koper en verkoper bij elkaar. Vastberaden, gericht op het optimale resultaat én met de wil om mensen te helpen voorop!

meer informatie

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Je kunt je huis maar één keer goed verkopen. NVM-verkoopmakelaars Hans en Bob zijn een slimme keuze! Zij zijn jouw steun en toeverlaat in deze intensieve periode. Door slim te onderhandelen en met open en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat jij weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen. Precies zoals jij dat wilt! En het belangrijkste? Die goede prijs natuurlijk. Maar we zorgen óók voor een vlotte afhandeling.

meer informatie