Soeteman Makelaars
  • Al ruim 30 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat
Meer over Overbetuwe

Zetten, Andelst en Herveld

Zetten, Andelst en Herveld zijn 3 dorpen gelegen in de Overbetuwe. In dit groenrijke gebied zijn er veelal gezinswoningen uit de vorige eeuw te vinden. Ben je geïnteresseerd geraakt, neem dan contact op en dan bespreken we de mogelijkheden.

Faciliteiten

In Zetten zijn er veel winkels te vinden, bijzonder detail, Zetten heeft van alle dorpen in Nederland zelfs het grootste winkelaanbod per aantal inwoners. Bewoners van Andelst en Herveld gaan vaak naar Zetten of het nabijgelegen Herveld om te winkelen. Aan de snelweg bij Andelst ligt een industrieterrein met onder andere woon- en autowinkels. In de dorpen zijn er meerdere basisscholen en in Zetten is een middelbare school gevestigd, het Hendrik Pierson College. Alle dorpen hebben een voetbalclub en in Zetten zit ook een zwembad.

Bereikbaarheid:

In Zetten en Andelst zijn er verschillende bussen waarmee je door de regio kan reizen. Vanaf het treinstation rijdt een trein naar Tiel en Arnhem. De dorpen liggen aan de snelweg A15 waardoor het goed bereikbaar is.

Natuur

Aan de kant van Andelst ligt de rivier de Waal waar er ook een strandje aanwezig is. Aan de kant van Zetten ligt rivier de Linge. Strandpark Slijk-Ewijk ligt ook in de buurt, waar je in de zomer lekker aan een strandje of strandpaviljoen kan zitten.

Ons aanbod in (de buurt van) Zetten, Andelst en Herveld

Jouw makelaars in Zetten, Andelst en Herveld

Bob Jacobs

Register makelaar & taxateur

bob@soeteman.nl
06-57640624

Hans Moerbeek

Register makelaar & taxateur

hans@soeteman.nl
06-51451854

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Soeteman Makelaars helpt jou graag bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. In de huidige overspannen woningmarkt is het nu belangrijker dan ooit om een ervaren makelaar in te schakelen. Door alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd, helpen we om jouw droomhuis te vinden en om tot een goede overeenkomsten te komen. Als makelaar maken we duurzame verbindingen op basis van vertrouwen. Zo brengen wij koper en verkoper bij elkaar. Vastberaden, gericht op het optimale resultaat én met de wil om mensen te helpen voorop!

meer informatie

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Je kunt je huis maar één keer goed verkopen. NVM-verkoopmakelaars Hans en Bob zijn een slimme keuze! Zij zijn jouw steun en toeverlaat in deze intensieve periode. Door slim te onderhandelen en met open en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat jij weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen. Precies zoals jij dat wilt! En het belangrijkste? Die goede prijs natuurlijk. Maar we zorgen óók voor een vlotte afhandeling.

meer informatie