Soeteman Makelaars
  • Al ruim 30 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat
Meer over Overbetuwe

Elst

Elst is de grootste plaats in de gemeente en hier is dan ook het gemeentehuis gevestigd. Er zijn veel grote en nieuwe gezinswoningen in Elst. Er zijn nog nieuwbouwprojecten bezig dus er blijven woningen bij komen.

Faciliteiten

Er is zeker geen gebrek aan faciliteiten in Elst. Er is een gezellig centrum met winkels en restaurants. Ook zijn er veel mogelijkheden om te sporten, zo is er een voetbalclub, een hockeyclub, een zwembad en er zijn verschillende sportscholen.

Er zijn meerdere middelbare scholen in Elst en er is een ruime keuze uit basisscholen, Arnhem Zuid ligt dichtbij en daar zijn ook nog veel scholen om uit te kiezen.

Bereikbaarheid

Elst ligt aan de A15 en A325 en is dus goed bereikbaar vanuit alle grote steden. Elst heeft ook een eigen treinstation, met de trein zijn onder andere Nijmegen, Tiel en Arnhem goed bereikbaar. Er rijden ook veel bussen vanuit Elst waardoor de omgeving goed bereikbaar is.

Natuur

Er zijn een aantal kleine parken in het dorp zelf zoals het Galamapark. Ook is Park Lingezegen in de buurt net als de Rijkerswoerdse Plassen. Rivier De Linge ligt nabij Elst waar er onder meer gevaren kan worden.

Ons aanbod in (de buurt van) Elst

Jouw makelaars in Elst

Bob Jacobs

Register makelaar & taxateur

bob@soeteman.nl
06-57640624

Hans Moerbeek

Register makelaar & taxateur

hans@soeteman.nl
06-51451854

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Soeteman Makelaars helpt jou graag bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. In de huidige overspannen woningmarkt is het nu belangrijker dan ooit om een ervaren makelaar in te schakelen. Door alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd, helpen we om jouw droomhuis te vinden en om tot een goede overeenkomsten te komen. Als makelaar maken we duurzame verbindingen op basis van vertrouwen. Zo brengen wij koper en verkoper bij elkaar. Vastberaden, gericht op het optimale resultaat én met de wil om mensen te helpen voorop!

meer informatie

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Je kunt je huis maar één keer goed verkopen. NVM-verkoopmakelaars Hans en Bob zijn een slimme keuze! Zij zijn jouw steun en toeverlaat in deze intensieve periode. Door slim te onderhandelen en met open en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat jij weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen. Precies zoals jij dat wilt! En het belangrijkste? Die goede prijs natuurlijk. Maar we zorgen óók voor een vlotte afhandeling.

meer informatie