Soeteman Makelaars
  • Al ruim 30 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat
Meer over Overbetuwe

Heteren, Randwijk en Driel

Drie dorpen in de Overbetuwe aan de Neder-Rijn met veel historie. Deze authentieke dorpen komen al voor in stukken van de Romeinse tijd. Inmiddels heeft er ook wel nieuwbouw plaatsgevonden maar de meeste gebouwen zijn gebouwd in de vorige eeuw. Er zijn vooral kleine gezellige gezinswoningen of juist vrijstaande huizen met veel land eromheen.

Faciliteiten

In Heteren en Driel zijn meerdere grotere winkels gevestigd en er zijn ook heel veel lokale winkels. De streek staat ook bekend om de fruitteelt, bij veel huizen en boerderijen staan er dan ook kraampjes in de zomer waar je aardbeien en kersen kan kopen. In de buurt zijn er ook genoeg winkels bijvoorbeeld in Arnhem-Zuid en in Zetten.

Elk dorp heeft zijn eigen voetbalclub, er zijn verschillende maneges, er is een volleybalvereniging en er zijn sportscholen. De dorpen hebben ook hun eigen basisscholen en voor een middelbare school kan je naar Zetten, Elst of Arnhem.

Bereikbaarheid

Er rijden verschillende bussen vanuit deze regio naar de treinstations die in de buurt liggen. De dorpen liggen allemaal ook vlak naast de snelweg dus je bent zo bij je werk of bij je vrienden. Er gaan ook pontjes de Rijn over naar onder andere Renkum en Wageningen.

Natuur

Met de Neder-Rijn en de Heterense Waarden is er veel water in de buurt. Ook zijn er meerdere parken en kinderboerderijen in de buurt. Dit is dus een mooie regio om rustig te wonen en genieten met je kinderen.

Ons aanbod in (de buurt van) Heteren, Randwijk en Driel

Jouw makelaars in Heteren, Randwijk en Driel

Bob Jacobs

Register makelaar & taxateur

bob@soeteman.nl
06-57640624

Hans Moerbeek

Register makelaar & taxateur

hans@soeteman.nl
06-51451854

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Soeteman Makelaars helpt jou graag bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. In de huidige overspannen woningmarkt is het nu belangrijker dan ooit om een ervaren makelaar in te schakelen. Door alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd, helpen we om jouw droomhuis te vinden en om tot een goede overeenkomsten te komen. Als makelaar maken we duurzame verbindingen op basis van vertrouwen. Zo brengen wij koper en verkoper bij elkaar. Vastberaden, gericht op het optimale resultaat én met de wil om mensen te helpen voorop!

meer informatie

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Je kunt je huis maar één keer goed verkopen. NVM-verkoopmakelaars Hans en Bob zijn een slimme keuze! Zij zijn jouw steun en toeverlaat in deze intensieve periode. Door slim te onderhandelen en met open en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat jij weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen. Precies zoals jij dat wilt! En het belangrijkste? Die goede prijs natuurlijk. Maar we zorgen óók voor een vlotte afhandeling.

meer informatie