Soeteman Makelaars
  • Al ruim 30 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat
Meer over Nijmegen

Nijmegen-Zuid

Nijmegen-Zuid is vanzelfsprekend het onderste gedeelte van Nijmegen en ligt tegen Malden aan in een groenrijk gebied. Er is een goede mix tussen huur- en koopwoningen en de meeste woningen zijn gebouwd in de jaren na de oorlog. Dit is een wat rustiger gedeelte verder weg van het drukke centrum.

Faciliteiten

Verspreid over de wijken zijn er meerdere supermarkten en er zijn een aantal kleine restaurants te vinden. Er is een middelbare school en een paar basisscholen en het Radboud en de Han zijn in de buurt. Er valt genoeg te sporten in de buurt zo kan je onder andere hockeyen, voetballen, tennissen en atletiek beoefenen.

Bereikbaarheid

Vanuit Nijmegen-Zuid ben je zo op de snelweg, aan de linkerkant zit je zo op de A73 en A50 en via het centrum zit je zo op de A325 en A15. Zo kan je vanuit je woonplaats elke kant van Nederland op. Met station Heyendael en Station De Goffert ben je zo bij een station in de buurt, er rijden ook genoeg bussen in de buurt waardoor je zo op plaats van bestemming bent.

Natuur

Met onder meer het Heumensoord en het Hatertse Broek zijn er veel bossen in de buurt, ook zijn er genoeg parken te vinden in de wijken. Je kan wandelen of zomers verkoeling opzoeken bij het Wylerbergmeer op een kwartier rijden met de auto.

Ons aanbod in (de buurt van) Nijmegen-Zuid

Jouw makelaars in Nijmegen-Zuid

Bob Jacobs

Register makelaar & taxateur

bob@soeteman.nl
06-57640624

Hans Moerbeek

Register makelaar & taxateur

hans@soeteman.nl
06-51451854

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Soeteman Makelaars helpt jou graag bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. In de huidige overspannen woningmarkt is het nu belangrijker dan ooit om een ervaren makelaar in te schakelen. Door alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd, helpen we om jouw droomhuis te vinden en om tot een goede overeenkomsten te komen. Als makelaar maken we duurzame verbindingen op basis van vertrouwen. Zo brengen wij koper en verkoper bij elkaar. Vastberaden, gericht op het optimale resultaat én met de wil om mensen te helpen voorop!

meer informatie

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Je kunt je huis maar één keer goed verkopen. NVM-verkoopmakelaars Hans en Bob zijn een slimme keuze! Zij zijn jouw steun en toeverlaat in deze intensieve periode. Door slim te onderhandelen en met open en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat jij weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen. Precies zoals jij dat wilt! En het belangrijkste? Die goede prijs natuurlijk. Maar we zorgen óók voor een vlotte afhandeling.

meer informatie