Soeteman Makelaars
  • Al ruim 30 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat
Meer over Nijmegen

Nijmegen-West

Nijmegen-West ligt ten westen van het centraal station en loopt door tot het Maas-Waalkanaal. Het bestaat uit de delen Nieuw-West en Oud-West, in beide delen zijn er veel oudere huurwoningen. In Oud-West wordt er op dit moment nieuw gebouwd aan de wijk Waalfront, in totaal komen hier zo’n 2000 voornamelijk koopwoningen.

Faciliteiten

Nijmegen-West ligt vlak bij het centrum dus dan kan je natuurlijk ook gebruik maken van alle faciliteiten die het centrum te bieden heeft. De wijk zelf heeft ook genoeg te bieden, er zijn een aantal restaurants en cafés, genoeg winkels en er zijn verschillende scholen. In de buurt zijn er een aantal sportscholen en voetbalclubs en voor andere sporten kan je naar de rest van Nijmegen en omgeving.

Bereikbaarheid

Nijmegen-West ligt dicht bij het station van Nijmegen en er rijden genoeg bussen zodat je overal snel kan komen met het openbaar vervoer. De brug De Oversteek begint in Nieuw-West en via daar zit je zo op enkele grote snelwegen de rest van het land in.

Natuur

Nijmegen-West ligt aan de rivier de Waal en aan het Maas-Waalkanaal. Er liggen ook meerdere parken in de buurt met onder meer het Westerpark.

Ons aanbod in (de buurt van) Nijmegen-West

Jouw makelaars in Nijmegen-West

Bob Jacobs

Register makelaar & taxateur

bob@soeteman.nl
06-57640624

Hans Moerbeek

Register makelaar & taxateur

hans@soeteman.nl
06-51451854

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Soeteman Makelaars helpt jou graag bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. In de huidige overspannen woningmarkt is het nu belangrijker dan ooit om een ervaren makelaar in te schakelen. Door alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd, helpen we om jouw droomhuis te vinden en om tot een goede overeenkomsten te komen. Als makelaar maken we duurzame verbindingen op basis van vertrouwen. Zo brengen wij koper en verkoper bij elkaar. Vastberaden, gericht op het optimale resultaat én met de wil om mensen te helpen voorop!

meer informatie

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Je kunt je huis maar één keer goed verkopen. NVM-verkoopmakelaars Hans en Bob zijn een slimme keuze! Zij zijn jouw steun en toeverlaat in deze intensieve periode. Door slim te onderhandelen en met open en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat jij weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen. Precies zoals jij dat wilt! En het belangrijkste? Die goede prijs natuurlijk. Maar we zorgen óók voor een vlotte afhandeling.

meer informatie