Soeteman Makelaars
  • Al ruim 30 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat
Meer over Nijmegen

Nijmegen-Oost

In dit stadsdeel wonen heel veel verschillende vooral jonge mensen die aan het studeren zijn of net afgestudeerd zijn. De meeste woningen zijn koop- of huurwoningen net voor of net na de oorlog gebouwd.

Faciliteiten

In Oost zijn er veel gezellige buurten met lekkere restaurants en cafés. Er zijn verschillende scholen in de wijk en het Radboud en de HAN zijn ook vlakbij. Er zijn veel winkels en je kan ook nog naar het centrum wat ook niet al te ver is. Er zijn sportscholen in de buurt en je kan onder meer judoën en voetballen, voor andere sporten kan je uitwijken naar de rest van Nijmegen.

Bereikbaarheid

Station Heyendaal en Centraal station Nijmegen zijn allebei goed bereikbaar en er rijden meerdere bussen door de wijken. Je zit ook zo met auto op de N325 en vanaf hier kan je naar meerdere grote snelwegen.

Natuur

Bij het Ooyse Schependom ligt een mooi natuurgebied de Stadswaard. Ook zijn hier een paar strandjes aan de Waal. In en rondom de wijken zijn er ook meerdere parken.

Ons aanbod in (de buurt van) Nijmegen-Oost

Jouw makelaars in Nijmegen-Oost

Bob Jacobs

Register makelaar & taxateur

bob@soeteman.nl
06-57640624

Hans Moerbeek

Register makelaar & taxateur

hans@soeteman.nl
06-51451854

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Soeteman Makelaars helpt jou graag bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. In de huidige overspannen woningmarkt is het nu belangrijker dan ooit om een ervaren makelaar in te schakelen. Door alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd, helpen we om jouw droomhuis te vinden en om tot een goede overeenkomsten te komen. Als makelaar maken we duurzame verbindingen op basis van vertrouwen. Zo brengen wij koper en verkoper bij elkaar. Vastberaden, gericht op het optimale resultaat én met de wil om mensen te helpen voorop!

meer informatie

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Je kunt je huis maar één keer goed verkopen. NVM-verkoopmakelaars Hans en Bob zijn een slimme keuze! Zij zijn jouw steun en toeverlaat in deze intensieve periode. Door slim te onderhandelen en met open en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat jij weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen. Precies zoals jij dat wilt! En het belangrijkste? Die goede prijs natuurlijk. Maar we zorgen óók voor een vlotte afhandeling.

meer informatie