Soeteman Makelaars
  • Al ruim 30 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat
Meer over Nijmegen

Nijmegen-Noord

Nijmegen-Noord bestaat uit 3 wijken: Ressen, Oosterhout en Lent. In Ressen zijn er weinig woningen en is meer een tussengebied. Oosterhout heeft echt een groen karakter en Lent heeft dan weer een stedelijk karakter. Er wonen veel gezinnen met kinderen in deze wijken.

Faciliteiten

In stadsdeel Noord, ook wel De Waalsprong genoemd, zijn er veel mogelijkheden om te sporten. Je kunt onder meer voetballen, tennissen, dansen, handballen, watersporten en vechtsporten.

Er zijn een aantal winkels zoals supermarkten, kledingwinkels en fietsenmakers. Voor andere sportclubs of winkels kan je ook nog naar Bemmel of Nijmegen. In Ressen ligt de trekpleister de Pathé bioscoop en in Lent is dan weer een Van Der Valk hotel gevestigd. Er zijn ook meerdere restaurants in de buurt te vinden. In de omgeving zijn er veel basis- en middelbare scholen, zo hebben jij en je kind(eren) genoeg te kiezen.

Bereikbaarheid

Qua ligging is Nijmegen-Noord een uniek stadsdeel. Het is het enige stadsdeel dat gelegen is boven de Waal. Met een NS-station Nijmegen-Lent, de Waalbrug, de N325 en A15, de fietsbrug en een groot aantal bushaltes is Nijmegen-Noord vanuit zowel de stad als vanaf de noordkant handig gelegen. Handig voor mensen die boven de Waal werken, maar toch snel in het prachtige centrum van Nijmegen willen zijn.

Natuur

In de buurt liggen de Oosterhoutse Waarden, hier kan je lekker wandelen, zo zijn er verschillende struinpaden waar je je eigen route kan bepalen. Met onder andere de Waaiensteinkolk en het Wolfsgat is er veel water in de buurt waar onder meer gevist kan worden. Rivier de Waal is dichtbij waar je in de zomer aan het water kan genieten van het mooie weer. Bij Lent zijn de Lentse plas en park Lingezegen te vinden, hier kan dus heerlijk gewandeld en gezwommen worden.

Ons aanbod in (de buurt van) Nijmegen-Noord

Jouw makelaars in Nijmegen-Noord

Bob Jacobs

Register makelaar & taxateur

bob@soeteman.nl
06-57640624

Hans Moerbeek

Register makelaar & taxateur

hans@soeteman.nl
06-51451854

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Soeteman Makelaars helpt jou graag bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. In de huidige overspannen woningmarkt is het nu belangrijker dan ooit om een ervaren makelaar in te schakelen. Door alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd, helpen we om jouw droomhuis te vinden en om tot een goede overeenkomsten te komen. Als makelaar maken we duurzame verbindingen op basis van vertrouwen. Zo brengen wij koper en verkoper bij elkaar. Vastberaden, gericht op het optimale resultaat én met de wil om mensen te helpen voorop!

meer informatie

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Je kunt je huis maar één keer goed verkopen. NVM-verkoopmakelaars Hans en Bob zijn een slimme keuze! Zij zijn jouw steun en toeverlaat in deze intensieve periode. Door slim te onderhandelen en met open en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat jij weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen. Precies zoals jij dat wilt! En het belangrijkste? Die goede prijs natuurlijk. Maar we zorgen óók voor een vlotte afhandeling.

meer informatie