Soeteman Makelaars
  • Al ruim 30 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat
Meer over Nijmegen

Nijmegen-Midden

Dit stadsdeel is echt geschikt voor jonge stellen met of zonder kinderen. De wijk beschikt over alle voorzieningen dus je hoeft de buurt niet uit. Hier wonen dan ook veel jonge mensen met kinderen en studenten.

Faciliteiten

Zoals gezegd ontbreekt het je hier aan niks. In dit stadsdeel wonen veel studenten aangezien de HAN en de Radboud universiteit hier zitten. Het is ook heel geschikt voor jonge gezinnen zo zijn er veel winkels en restaurants in de buurt en zijn er veel mogelijkheden om te sporten. Er zijn vooral veel sportscholen en voetbalclubs in de buurt maar vanwege de centraal gelegen locatie ben je zo overal in Nijmegen. Er zijn veel scholen in de buurt, van de basisschool tot aan het MBO, HBO of de Universiteit het kan hier allemaal.

Bereikbaarheid

Vanuit Nijmegen-Midden zit je binnen een paar minuten op de snelweg en is dus een handige locatie als je met de auto naar je werk een paar steden verderop moet. Bij de Goffert is er ook een station vanaf daar je kan onder andere naar Wijchen, Arnhem en Den Bosch. Er rijden veel bussen in de buurt die brengen je overal in Nijmegen.

Natuur

Stadspark De Goffert ligt in dit stadsdeel met bijbehorende kinderboerderij. Hier kan je dus lekker gaan wandelen en naar de dieren kijken. Aan de andere kant van Nijmegen-Midden heb je ook nog park Brakkenstein, er is dus genoeg groen in de buurt.

Ons aanbod in (de buurt van) Nijmegen-Midden

Jouw makelaars in Nijmegen-Midden

Bob Jacobs

Register makelaar & taxateur

bob@soeteman.nl
06-57640624

Hans Moerbeek

Register makelaar & taxateur

hans@soeteman.nl
06-51451854

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Soeteman Makelaars helpt jou graag bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. In de huidige overspannen woningmarkt is het nu belangrijker dan ooit om een ervaren makelaar in te schakelen. Door alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd, helpen we om jouw droomhuis te vinden en om tot een goede overeenkomsten te komen. Als makelaar maken we duurzame verbindingen op basis van vertrouwen. Zo brengen wij koper en verkoper bij elkaar. Vastberaden, gericht op het optimale resultaat én met de wil om mensen te helpen voorop!

meer informatie

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Je kunt je huis maar één keer goed verkopen. NVM-verkoopmakelaars Hans en Bob zijn een slimme keuze! Zij zijn jouw steun en toeverlaat in deze intensieve periode. Door slim te onderhandelen en met open en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat jij weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen. Precies zoals jij dat wilt! En het belangrijkste? Die goede prijs natuurlijk. Maar we zorgen óók voor een vlotte afhandeling.

meer informatie