Soeteman Makelaars
  • Al ruim 30 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat
Meer over Nijmegen

Nijmegen-Centrum

Het hart van de stad met het uitgaansleven, winkels, restaurants en cafés. Er wonen hier dan ook heel veel jonge mensen en veel van de woningen worden verhuurd. Er worden veel kamers verhuurd en er zijn veel appartementen.

Faciliteiten

Aan faciliteiten geen gebrek natuurlijk in het centrum van de 10e stad van Nederland. Nijmegen is een studentenstad bij uitstek met een hogeschool en universiteit. Daarmee is er een groot uitgaansleven en zijn er veel gezellige restaurants en cafés in de binnenstad. Iets verder van de binnenstad vandaan is er veel te sporten zo’n beetje alle populaire sporten zijn wel te doen in Nijmegen. Er is ook een uitgebreide keuze aan basisscholen en middelbare scholen in Nijmegen. Ook zijn er veel vervolgopleidingen in Nijmegen gevestigd.

Bereikbaarheid

Nijmegen is een goed bereikbare stad met een treinstation die onder meer Den Bosch en Arnhem bedient en bussen die naar plaatsen in de hele regio gaan. Ook ligt de stad gunstig aan grote wegen daarom is de stad goed bereikbaar vanuit heel Nederland.

Natuur

Met onder meer het Kronenburgerpark en het Valkhofpark is er ook genoeg groen te vinden in de binnenstad. In de zomer kan je genieten van het mooie weer op een van de waalstrandjes.

Ons aanbod in (de buurt van) Nijmegen-Centrum

Jouw makelaars in Nijmegen-Centrum

Bob Jacobs

Register makelaar & taxateur

bob@soeteman.nl
06-57640624

Hans Moerbeek

Register makelaar & taxateur

hans@soeteman.nl
06-51451854

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Soeteman Makelaars helpt jou graag bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. In de huidige overspannen woningmarkt is het nu belangrijker dan ooit om een ervaren makelaar in te schakelen. Door alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd, helpen we om jouw droomhuis te vinden en om tot een goede overeenkomsten te komen. Als makelaar maken we duurzame verbindingen op basis van vertrouwen. Zo brengen wij koper en verkoper bij elkaar. Vastberaden, gericht op het optimale resultaat én met de wil om mensen te helpen voorop!

meer informatie

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Je kunt je huis maar één keer goed verkopen. NVM-verkoopmakelaars Hans en Bob zijn een slimme keuze! Zij zijn jouw steun en toeverlaat in deze intensieve periode. Door slim te onderhandelen en met open en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat jij weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen. Precies zoals jij dat wilt! En het belangrijkste? Die goede prijs natuurlijk. Maar we zorgen óók voor een vlotte afhandeling.

meer informatie