Soeteman Makelaars
  • Al ruim 30 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat
Meer over Nijmegen

Lindenholt

Lindenholt is een wat rustigere wijk met veel oudere bewoners van koopwoningen uit de jaren '80 en '90 van de vorige eeuw. De wijk ligt tegen zowel Wijchen als Beuningen aan.

Faciliteiten

Met de ligging tussen Wijchen, Beuningen en het centrum van Nijmegen is er genoeg te doen in de buurt. In de wijk zijn er meerdere basisscholen en 1 middelbare school, de HAN, het Radboud en verschillende mbo’s zijn goed bereikbaar. In de wijk kan er onder meer gevoetbald, getennist, gebasketbald, en gejudood worden. Voor andere sporten kan je naar omliggende wijken en dorpen.

Bereikbaarheid

Het station Dukenburg ligt vlakbij en vanaf daar kan je onder meer naar Den Bosch en Arnhem reizen. Er rijden ook veel bussen in de buurt waarmee je door de regio kan reizen. De wijk ligt aan de A73 en via het centrum ben je zo bij de A325. Daarmee is Lindenholt goed bereikbaar met de auto.

Natuur

In de zomer kan je verkoeling opzoeken bij recreatiegebied de Berendonck. Ook zijn er in de buurt meerdere parken te vinden. Iets verder weg heb je ook onder meer de natuurgebieden Hernense Bos en de Hatertse en Overasseltse Vennen.

Ons aanbod in (de buurt van) Lindenholt

Jouw makelaars in Lindenholt

Bob Jacobs

Register makelaar & taxateur

bob@soeteman.nl
06-57640624

Hans Moerbeek

Register makelaar & taxateur

hans@soeteman.nl
06-51451854

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Soeteman Makelaars helpt jou graag bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. In de huidige overspannen woningmarkt is het nu belangrijker dan ooit om een ervaren makelaar in te schakelen. Door alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd, helpen we om jouw droomhuis te vinden en om tot een goede overeenkomsten te komen. Als makelaar maken we duurzame verbindingen op basis van vertrouwen. Zo brengen wij koper en verkoper bij elkaar. Vastberaden, gericht op het optimale resultaat én met de wil om mensen te helpen voorop!

meer informatie

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Je kunt je huis maar één keer goed verkopen. NVM-verkoopmakelaars Hans en Bob zijn een slimme keuze! Zij zijn jouw steun en toeverlaat in deze intensieve periode. Door slim te onderhandelen en met open en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat jij weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen. Precies zoals jij dat wilt! En het belangrijkste? Die goede prijs natuurlijk. Maar we zorgen óók voor een vlotte afhandeling.

meer informatie