Soeteman Makelaars
  • Al ruim 30 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat
Meer over Nijmegen

Dukenburg

Dukenburg is een wijk aan de zuidwestkant van Nijmegen grenzend aan Wijchen. Het is een wijk met vooral veel huurwoningen die in de tijd na de oorlog gebouwd zijn. Hier wonen voornamelijk veel gezinnen en ouderen.

Faciliteiten

In elke buurt zijn er veel supermarkten te vinden, om te winkelen moet je naar het centrum van Nijmegen of Wijchen. Ook zijn er een aantal restaurants in de buurt. In Dukenburg zijn er veel bassischolen en voor middelbare scholen en het beroepsonderwijs moet je net de wijk uit. In Dukenburg kan je onder andere tennissen, voetballen, badmintonnen, korfballen, schaatsen, ski-en, golfen en hockeyen.

Bereikbaarheid

Dukenburg heeft een eigen treinstation met treinen naar onder meer Arnhem, Den Bosch en het centrum van Nijmegen. Er rijden meerdere bussen door de wijk onder meer naar Wijchen en Nijmegen. Dukenburg ligt ook vlak aan de snelwegen A73 en A50 waardoor het ook goed bereikbaar is met de auto.

Natuur

Er is veel natuur in de buurt van Dukenburg, zo liggen park Staddijk en recreatiegebied Berendonck vlakbij. Op net iets verdere afstand liggen de Hatertse en Overasseltse Vennen.

Ons aanbod in (de buurt van) Dukenburg

Jouw makelaars in Dukenburg

Bob Jacobs

Register makelaar & taxateur

bob@soeteman.nl
06-57640624

Hans Moerbeek

Register makelaar & taxateur

hans@soeteman.nl
06-51451854

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Soeteman Makelaars helpt jou graag bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. In de huidige overspannen woningmarkt is het nu belangrijker dan ooit om een ervaren makelaar in te schakelen. Door alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd, helpen we om jouw droomhuis te vinden en om tot een goede overeenkomsten te komen. Als makelaar maken we duurzame verbindingen op basis van vertrouwen. Zo brengen wij koper en verkoper bij elkaar. Vastberaden, gericht op het optimale resultaat én met de wil om mensen te helpen voorop!

meer informatie

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Je kunt je huis maar één keer goed verkopen. NVM-verkoopmakelaars Hans en Bob zijn een slimme keuze! Zij zijn jouw steun en toeverlaat in deze intensieve periode. Door slim te onderhandelen en met open en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat jij weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen. Precies zoals jij dat wilt! En het belangrijkste? Die goede prijs natuurlijk. Maar we zorgen óók voor een vlotte afhandeling.

meer informatie