Soeteman Makelaars
  • Al ruim 30 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat

Wijchen

Wijchen is een groot dorp aan de rand van Nijmegen. Er is een goede mix qua huizen zo zijn er genoeg vrijstaande huizen maar er zijn ook buurten met veel rijtjeshuizen. Er wonen veel gezinnen met kinderen dus Wijchen is zeer geschikt als je kinderen hebt.

Faciliteiten

Wijchen heeft een gezellig centrum met veel winkels en leuke restaurants. Ook zijn er veel bouwmarkten en supermarkten buiten het centrum. Er is veel te sporten in Wijchen, zo zijn er sportscholen, voetbalclubs, kan je atletiek beoefenen en kun je handballen en zwemmen. Er zijn veel bassischolen in Wijchen en er is ook een middelbare school aanwezig in Wijchen.

Bereikbaarheid

Wijchen heeft een eigen treinstation, vanaf daar kan je onder meer naar Nijmegen, Arnhem en Den Bosch reizen. Er rijden veel bussen in Wijchen waardoor de regio goed bereikbaar is. Wijchen ligt in de buurt van veel snelwegen en is daardoor ook goed bereikbaar met de auto.

Natuur

Tussen Nijmegen en Wijchen in ligt recreatiegebied de Berendonck. In de zomer komen hier veel mensen naar toe om verkoeling te zoeken tijdens het warme weer. Eén van de parels van Wijchen is het Wijchens Meer, hier kan je lekker wandelen en is het toegestaan om te vissen. Ten zuidwesten van Wijchen ligt ook nog recreatiegebied de Loonse Waard met onder meer een jachthaven.

Ons aanbod in (de buurt van) Wijchen

Jouw makelaars in Wijchen

Bob Jacobs

Register makelaar & taxateur

bob@soeteman.nl
06-57640624

Hans Moerbeek

Register makelaar & taxateur

hans@soeteman.nl
06-51451854

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Soeteman Makelaars helpt jou graag bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. In de huidige overspannen woningmarkt is het nu belangrijker dan ooit om een ervaren makelaar in te schakelen. Door alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd, helpen we om jouw droomhuis te vinden en om tot een goede overeenkomsten te komen. Als makelaar maken we duurzame verbindingen op basis van vertrouwen. Zo brengen wij koper en verkoper bij elkaar. Vastberaden, gericht op het optimale resultaat én met de wil om mensen te helpen voorop!

meer informatie

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Je kunt je huis maar één keer goed verkopen. NVM-verkoopmakelaars Hans en Bob zijn een slimme keuze! Zij zijn jouw steun en toeverlaat in deze intensieve periode. Door slim te onderhandelen en met open en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat jij weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen. Precies zoals jij dat wilt! En het belangrijkste? Die goede prijs natuurlijk. Maar we zorgen óók voor een vlotte afhandeling.

meer informatie