Soeteman Makelaars
  • Al ruim 30 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat
Meer over Beuningen

Weurt

Weurt is een klein dorp net naast Nijmegen, er zijn veel koopwoningen vooral uit de jaren 50 van de vorige eeuw. Het is er vrij rustig en er wonen veel oudere mensen en gezinnen.

Faciliteiten

Het dorp heeft 1 supermarkt voor de kleine boodschappen en een paar kleine lokale winkels. Weurt ligt echt tegen Nijmegen aan dus alsnog ben je zo bij de winkels, je kan ook nog naar Beuningen wat een gezellig centrum heeft met meerdere winkels en leuke restaurants.

In Weurt is er ook genoeg te sporten zo kan je voetballen, turnen, volleyballen en tennissen. Het dorp heeft 1 basisschool en binnen niet al te grote afstand zijn er nog meer basisscholen en middelbare scholen te vinden.

Bereikbaarheid

Weurt is goed bereikbaar met de bus daarmee kan je naar onder andere Nijmegen, Beuningen en Druten. Via de waalbrug De Oversteek zit je zo op de snelweg naar bijvoorbeeld Arnhem en door de ligging naast Nijmegen ben je ook zo in de stad.

Natuur

Aan de rand van het dorp liggen de Weurtse Uiterwaarden hier kan gewandeld en gevist worden. Ook zijn er een aantal Waalstrandjes waar in de zomer genoten kan worden als het lekker weer is.

Ons aanbod in (de buurt van) Weurt

Jouw makelaars in Weurt

Bob Jacobs

Register makelaar & taxateur

bob@soeteman.nl
06-57640624

Hans Moerbeek

Register makelaar & taxateur

hans@soeteman.nl
06-51451854

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Soeteman Makelaars helpt jou graag bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. In de huidige overspannen woningmarkt is het nu belangrijker dan ooit om een ervaren makelaar in te schakelen. Door alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd, helpen we om jouw droomhuis te vinden en om tot een goede overeenkomsten te komen. Als makelaar maken we duurzame verbindingen op basis van vertrouwen. Zo brengen wij koper en verkoper bij elkaar. Vastberaden, gericht op het optimale resultaat én met de wil om mensen te helpen voorop!

meer informatie

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Je kunt je huis maar één keer goed verkopen. NVM-verkoopmakelaars Hans en Bob zijn een slimme keuze! Zij zijn jouw steun en toeverlaat in deze intensieve periode. Door slim te onderhandelen en met open en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat jij weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen. Precies zoals jij dat wilt! En het belangrijkste? Die goede prijs natuurlijk. Maar we zorgen óók voor een vlotte afhandeling.

meer informatie