Soeteman Makelaars
  • Al ruim 30 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat
Meer over Beuningen

Ewijk en Winssen

Ewijk en Winssen zijn 2 dorpen die worden gescheiden door de A50. Het zijn allebei rustige gemoedelijke dorpen met veelal oudere koophuizen. In Winssen is er recent weinig meer gebouwd en is nog een mooi klein ouderwets dorpje. Ewijk is de grote van de 2 en daar heeft er nog wel wat nieuwbouw plaatsgevonden. Er zijn veelal rijtjeswoningen en richting het buitengebied zijn er meer vrijstaande woningen.

Faciliteiten

Allebei de dorpen hebben een eigen supermarkt en voor de grotere boodschappen zal worden uitgeweken naar Druten of Beuningen. In Winssen en Ewijk kan er onder andere getennist, gevoetbald en gezwommen worden. De jonge kinderen kunnen in het eigen dorp naar school en voor de middelbare school kan je naar Druten of Nijmegen.

Bereikbaarheid

Zoals eerder aangegeven is liggen Ewijk en Winssen allebei aan de A50 en zijn daardoor goed bereikbaar met de auto. Er rijden bussen door de dorpen van en naar Druten, dat is bijvoorbeeld handig voor naar schoolgaande kinderen.

Natuur

Op het mooie voormalige schiereiland Ewijkse Plaat kan er heerlijk gewandeld worden. In de buurt zijn er ook meerdere strandjes aan de Waal waar je kan genieten in de zomer. In de buurt ligt ook het recreatiepark De Groene Heuvels hier kan er onder meer gezwommen worden.

Ons aanbod in (de buurt van) Ewijk en Winssen

Jouw makelaars in Ewijk en Winssen

Bob Jacobs

Register makelaar & taxateur

bob@soeteman.nl
06-57640624

Hans Moerbeek

Register makelaar & taxateur

hans@soeteman.nl
06-51451854

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Soeteman Makelaars helpt jou graag bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. In de huidige overspannen woningmarkt is het nu belangrijker dan ooit om een ervaren makelaar in te schakelen. Door alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd, helpen we om jouw droomhuis te vinden en om tot een goede overeenkomsten te komen. Als makelaar maken we duurzame verbindingen op basis van vertrouwen. Zo brengen wij koper en verkoper bij elkaar. Vastberaden, gericht op het optimale resultaat én met de wil om mensen te helpen voorop!

meer informatie

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Je kunt je huis maar één keer goed verkopen. NVM-verkoopmakelaars Hans en Bob zijn een slimme keuze! Zij zijn jouw steun en toeverlaat in deze intensieve periode. Door slim te onderhandelen en met open en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat jij weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen. Precies zoals jij dat wilt! En het belangrijkste? Die goede prijs natuurlijk. Maar we zorgen óók voor een vlotte afhandeling.

meer informatie