Soeteman Makelaars
  • Al ruim 30 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat
Meer over Beuningen

Beuningen

De naamgever is ook het grootste dorp van de gemeente. De plaats zelf heeft ongeveer 17.000 inwoners, er wonen veel gezinnen in Beuningen. Er zijn dan ook veel gezinswoningen in het dorp. Het is een kindvriendelijk dorp met ook veel speeltuinen.

Faciliteiten

Er is een gezellig centrum met veel winkels zoals supermarkten, kledingwinkels en drogisterijen. Er zijn ook verschillende restaurants en cafés in het dorpscentrum. Er zijn genoeg mogelijkheden om te sporten, je kan onder andere zwemmen, voetballen, hockeyen, badmintonnen en tennissen/padellen. Er is veel keuze uit basisscholen en voor de middelbare school is er voldoende keuze in Nijmegen.

Bereikbaarheid

Er zijn meerdere bushaltes verspreid over heel Beuningen waarmee vooral Nijmegen en de omliggende dorpen goed bereikbaar worden gemaakt. Beuningen ligt aan een paar grote wegen en is goed bereikbaar vanuit Noord-Brabant en Gelderland.

Natuur

Boven Beuningen ligt de rivier de Waal, daar zijn strandjes waar je in de zomer kan genieten van het mooie weer. Er zijn in de uiterwaarden ook veel mooie routes om te lopen. De gemeente is bezig met de aanleg van de Beuningse plas, dat project moet in de komende jaren afgerond worden, als dat af is kan daar ook worden gezwommen.

Ons aanbod in (de buurt van) Beuningen

Jouw makelaars in Beuningen

Bob Jacobs

Register makelaar & taxateur

bob@soeteman.nl
06-57640624

Hans Moerbeek

Register makelaar & taxateur

hans@soeteman.nl
06-51451854

Hulp van een aankoopmakelaar nodig?

Soeteman Makelaars helpt jou graag bij het aankopen van jouw nieuwe droomhuis. In de huidige overspannen woningmarkt is het nu belangrijker dan ooit om een ervaren makelaar in te schakelen. Door alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgebouwd, helpen we om jouw droomhuis te vinden en om tot een goede overeenkomsten te komen. Als makelaar maken we duurzame verbindingen op basis van vertrouwen. Zo brengen wij koper en verkoper bij elkaar. Vastberaden, gericht op het optimale resultaat én met de wil om mensen te helpen voorop!

meer informatie

Hulp van een verkoopmakelaar nodig?

Je kunt je huis maar één keer goed verkopen. NVM-verkoopmakelaars Hans en Bob zijn een slimme keuze! Zij zijn jouw steun en toeverlaat in deze intensieve periode. Door slim te onderhandelen en met open en duidelijke communicatie zorgen zij ervoor dat jij weloverwogen de juiste beslissingen kunt nemen. Precies zoals jij dat wilt! En het belangrijkste? Die goede prijs natuurlijk. Maar we zorgen óók voor een vlotte afhandeling.

meer informatie