Soeteman Makelaars
  • Al ruim 30 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat

Kopers zijn kijkmiddagen meer dan beu!

De laatste tijd hoor ik vaak van woningzoekenden dat ze het zo fijn vinden dat wij bij Soeteman nog gewoon ouderwets de tijd nemen voor mensen. Huizenkopers vinden dat belangrijk, rust en een persoonlijke aanpak. De afgelopen tijd merken we steeds vaker dat verkopers daar nog wat van kunnen leren.

Geen tijd om te kijken of te vragen

De verkoper van een woning plant namelijk vaak een dagdeel in voor een kijkmiddag. Fijn, zou je denken. Maar in de praktijk zijn veel huizenkopers deze kijkmiddagen beu. Verkopers nodigen een hele kudde geïnteresseerden uit om te komen kijken om ze vervolgens snel door een huis heen te drijven. Kijkers krijgen amper tijd om rustig om zich heen te kijken of om vragen te stellen en een goed gevoel bij het huis te vormen. En als je naar buiten loopt, dan krijg je een biedingsformulier in je handen gedrukt waarop staat dat je uiterlijk de tijd hebt tot morgen 12.00u om een bod uit te brengen. Deze snelle manier van verkoop schrikt echter alleen maar af.

Neem de tijd voor potentiële kopers

Dus hierbij een belangrijke tip aan iedereen die huizen verkoopt: neem de tijd om jouw huis goed te verkopen. Kies niet voor een makelaar die het zichzelf er makkelijk vanaf wilt brengen, maar voor een verkoopmakelaar die aandacht en zorg heeft voor zowel de koper als de verkoper zodat ze vraag en aanbod kunnen verbinden. Dit kost tijd, maar levert uiteindelijk ook veel meer op.

Wil jij jouw huis verkopen?

Wil jij hulp bij het verkopen van jouw woning in Nijmegen of omstreken? Wij helpen je graag! Wij (Hans en Bob) hebben gecombineerd al meer dan 50 jaar ervaring als aankoopmakelaar en kennen de huizenmarkt in Nijmegen door en door. We verbinden jou als verkoper aan de juiste koper en weten zo jouw huis te verkopen tegen een zeer goede prijs.

Neem contact met ons op