Soeteman Makelaars
  • Al ruim 30 jaar
  • Vastberaden
  • Gericht op het optimale resultaat

De woningvoorraad is historisch laag

Op dit moment staan er circa 400 huizen en appartementen te koop in Nijmegen. Dat is uitzonderlijk weinig. Helemaal omdat voor die 400 huizen wel duizenden kopers zijn.

Ben jij op zoek naar een leuk nieuw huis dan is het van belang dat je goed beslagen ten ijs komt. Wat houdt dit precies in? Dat je op de eerste plaats jouw financiƫle mogelijkheden goed moet kennen en vlot moet kunnen schakelen. Want voor je het weet is het huis waar je al zo lang naar zocht verkocht aan iemand anders.

Vlot schakelen is lastig als je de markt onvoldoende in de vingers hebt. Want wat moet je nu eigenlijk bieden om het huis te kunnen kopen? En doe je er verstandig aan om boven de vraagprijs te bieden? Kun jij onderhandelen met een ervaren verkoopmakelaar?

Zelfs in deze hectische huizenmarkt waarin de verkoper veel macht heeft nemen wij je graag aan de hand en helpen wij je om het huis van jouw dromen te kopen tegen een zo laag mogelijke prijs. Hans en Bob hebben gecombineerd al meer dan 50 jaar ervaring als makelaars in de regio en kennen Nijmegen en omstreken dan ook als geen ander. Ze gaan de lastige onderhandelingen met alle plezier voor je aan en weten keer op keer aankooptrajecten succesvol af te ronden.

Zoeken, bezichtigen, analyseren, onderzoeken, waarderen en onderhandelen. Dit zijn vast geen dingen waar jij (veel) ervaring mee hebt. Wij kennen het woningaanbod en de verkopers en nemen je graag alle zakelijk zorg uit handen zodat jij lekker bezig kan zijn met de leuke dingen van het kopen van een huis!